welcome


::: My Birthday :::

Lilypie Kids Birthday tickers

jgn lupa klik my hb *_^

klik2

Monday, January 10, 2011

giveaway 3tahun blog misztrex!



salam.. mari join contest ni...

syarat2nye :~~~~~

1) follow blog misztrex dan ingat no follower korang
2) share dan like button facebook di entry ini dan sila ingat no like korang
3) buat satu entry bertajuk "giveaway 3tahun blog misztrex!" dan letak banner kat atas ni dan link kan ke entry ini
3) tag 3 orang dan make sure mereka tahu
4) letak banner giveaway di sidebar blog korang dan link kan ke entry ni
5) tinggalkan link penyertaan, no like button dan no follower korang kat comment entry ni.. untuk senang trex check nanti yea...

hadiah gerenti berguna punya dizaman serba canggih sekarang ni... HEHEHEHHEHE... tak percaya? tunggu~ dan kalau ramai yang join mungkin hadiah akan digandakan kira fair la bukan..

TARIKH TUTUP
24 JAN 2011

sy nak tag.... aini...nana...amz..

2 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaaaa... follwer 500 ye... best2!!! nway... thanx join :)

    ReplyDelete