welcome


::: My Birthday :::

Lilypie Kids Birthday tickers

jgn lupa klik my hb *_^

klik2

Thursday, January 13, 2011

Nini D & The Warna Contest



salam...
join Nini D & The Warna Contest
jwpn2 sy utk soalan yg diberi :

1. apa pendapat anda tentang rekaan tudung sekarang?
pd pendapat sy, rekaan tdg yg ada di pasaran skrg sgt up-to-date & trendy..
oleh itu, wanita muslimah tetap blh bergaya dan nampak gorgeous dgn stail tdung
mengikut kreativiti masing2... ini membuktikan yg bertudung tidak
menghalang seseorang utuk berfesyen & dlm masa yg sama masih dpt menutup
aurat seperti yg sepatutnya.sememangnya penampilan bertudung nampak lebih
manis dan sopan.. cuma nasihat sy, bertudung la mengikut syariat islam... itu yg
sebaiknya (^_^)


2. rekaan yang macam mana yang anda suka?
sy lebih berminat kepada rekaan tdg jenis crumple..
kerana ia lebih mudah dan cepat... xperlu nk iron.. sesuai utk student mcm sy
yg mngejar masa :P

Lengkapkan slogan nih...
" bertudung akan lebih bergaya jika........(40 patah kata)

bertudung akan lebih bergaya jika kita bijak mix and match koleksi2 yang ada
malah tidak perlu berbelanja besar utk bergaya asalkan ada kreativiti utk
mencari kelainan dan keunikan yang ada dalam diri. insyaAllah pastinya
lebih bergaya (^_*)

contest ni bermula dari tarikh 11.01.11 hingga 31.01.11 jam 11:59 malam
sy nak tag : aini

p/s = sy xnk tmpt pertama.. tmpt kedua @ ketiga pn ok..hehe

3 comments:

  1. haha...giler tulus p/s awak...kikiki....tq dear for jin...
    wish u luck!!

    ReplyDelete
  2. tq for joining :), jln2 cr pemenang nih..hehe

    ReplyDelete