welcome


::: My Birthday :::

Lilypie Kids Birthday tickers

jgn lupa klik my hb *_^

klik2

Saturday, June 18, 2011

2000+ Followers Giveaway


click here to join it

*First winner will receive FOUR mac eyeshadow refill pans
ONE mac powder blush
ONE mac lipstick
(Everything will be of winners own choice)

*Second winner will receive a Sigma make me up kit
(Color of winners own choice)

* Third winner will get BH cosmetics 120 palette 2nd edition.

Giveaway will close on 20th of June

6 comments:

  1. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum!

    Nak duit tapi malas nak keluar daripada rumah? Haaa sini sini. Melalui RM20Segera ni korang tak payah keluar rumah pun takpe, asal korang ada internet & rajin berusaha. Modal business ni RM 20. Haa percaya tak? Modal dia ciput je. Tapi income nanti haaa berlipat-lipat.

    Raya dah nak dekat, kalau korang join RM20segera ni, korang dapatlah jugak tambah duit untuk berbelanja raya nanti. Apa nak tunggu lagi? Cepat-cepatlah join ye :D Confirm tak rugi punya!

    Kalau rasa hati tu melompat-lompat nak join, klik sini; http://www.rm20segera.com/?r=thegeek

    Scroll bawah bawah sikit, ada 'daftar sekarang'. Semoga berjaya! :)

    ReplyDelete
  3. Silahkan kunjungi juga : Agen Sabung Ayam Agen Adu Ayam
    Pin BB: 2B4BB06A
    Wechat: asianbet_77
    YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    sms/WA: +63 910 521 37234

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete